Bli kund

Är du intresserad av att bli kund och få mer kunskap om kosten och hur du via den kan lära dig att äta dig friskare med riktig mat? Skicka en intresseanmälan via formuläret på denna sida eller skicka ett mail med dina kontaktuppgifter till  Tveka inte att höra av dig vid frågor och funderingar via Tel: 073-580 22 23.

Vad händer sedan?

Efter att du har skickat in din intresseanmälan tar jag kontakt med dig så snart som möjligt för att boka in en tid som passar dig. Du kommer att få en hälsodeklaration skickad till dig. Det är viktigt att hälsodeklarationen fylls i så noggrant som möjligt, så att alla medicinska upplysningar och aktuellt hälsotillstånd kommer fram. Detta är för din trygghet och för att bästa möjliga vård ska kunna ges. Upplysningarna förvaras i din journal i ett journalsystem. Tystnadsplikt gäller vid all vård.

Det går bra att betala med kort eller Swish på mottagningen och detta görs i direkt anslutning till ditt första besök.

Intresseanmälan


Skyddad med reCAPTCHA, Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.

”Du är så bra! Glädjespridare och bra coach. Jag mår så bra efter kostomläggningen! Tack så jättemycket!”

Kvinna, 40 år.

 

”Jag trodde jag skulle behöva väga och räkna maten. Det är så enkelt med ditt upplägg!”

Kvinna, 20 år

 
 

”Vi sänkte insulindoserna och fick en jämnare blodsockerkurva på vårt barn. Hon växer som hon ska och mår mycket bättre med en stabilare blodsockerkurva!”

Pappa till ett barn med typ 1-diabetes

 

”Tack vare din hjälp har jag ännu inte behövt börja äta mediciner för min typ 2-diabetes. Kostomläggningen håller den tillbaka.”

Kvinna 67 år