Blogg

Här skriver Katarina Skogfält, leg. sjuksköterska och forskningssjuksköterska, om hur kosten påverkar din kropp och hur den kan användas som en förebyggande, lindrande åtgärd för att optimera din hälsa. En del inlägg är vetenskapligt baserade och en del empiriska. 

 

Podcast intervju kring de olika diabetesvarianterna

Jag blev nyligen intervjuad i Hälsohormoners Podcast kring diabetes. Vi pratar om de olika diabetesvarinaterna. Hur de uppkommer. Varför typ 1 diabetes idag inte går att bota. Hur den kan optimeras. En del av de faktorer som leder till att typ 2 diabetes uppstår. Vad är typ 1,5 diabetes? Vad kopplingen är mellan autoimuna sjukdomar! Varför är högt blodsocker så farligt för kärlväggen! Vi pratar i nästan två timmar kring ämnet som kommer ge dig en första grundläggande kompetens kring diabetes och en, kanske ny, insikt i din egna hälsa.

Detta är en första grundläggande inblick i de olika diabetesvarianterna. Om du idag är allmänt intresserad av hälsa så kommer denna Podcastintervju ge dig en grundläggande kompetens i vad diabetes är för något. Jag rekommenderar att du lyssnar på den, oavsett om du är patient på mottagningen, vårdcentral eller landsting, idag frisk och allmänt intresserad av förebyggande av sjukdom eller önskar öka din insikt för din egna yrkesrolls skull.

Varmt välkommen att ta del utav detta!

Avsnitt 24 av Hälsohormoner hittar du på iTunes, acast och i podcast-appen på din mobil!
Acast: https://www.acast.com/halsoho…/24-katarina-skogfalt-diabetes
.
iTunes: https://itunes.apple.com/…/podcast/h%C3%A4lso…/id1220912891…
.

 

 

Katarina Skogfält

Leg. sjuksköterska

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.