Blogg

Här skriver Katarina Skogfält, leg. sjuksköterska och forskningssjuksköterska, om hur kosten påverkar din kropp och hur den kan användas som en förebyggande, lindrande åtgärd för att optimera din hälsa. En del inlägg är vetenskapligt baserade och en del empiriska. 

”Kommentera gärna, ta fram din nyfikenhet! Låt oss tillsammans vrida och vända på den gamla och den nyare forskningen och titta på empirisk erfarenhet.  Jag har dock ett önskemål till dig som läser!  Allt som skrivs ska vara av god ton på denna hemsida! Livet är tillräckligt kort som det är och de hälsofrågor jag bedriver står mig för kärt för att vilja lägga energi på annat.” /Katarina Skogfält

Vad som är det verkliga problemet bakom dagens övervikt och typ 2-diabetes!

I följande film får du höra en läkare från USA berätta om hur fel han hade i sina åsikter kring vår tids stora hälsoproblem. Han dömde patienter med diabetes och övervikt för att de var lata. När han själv drabbades vaknade han upp.

Se gärna denna film, med läkaren Peter Attia,  som pratar om det verkliga problemet kring övervikt och diabetes. Kan det vara så att vi fått allt om bakfoten?

Katarina Skogfält

Leg. sjuksköterska

Lämna en kommentar